Velkommen til TOYMASTER - Din online legetøjsforretning |

Din indkøbskurv er tom.

Bamse, Kylling & Ælling

Bamse, Kylling & Ælling

Når man skal finde legetøj til drenge og piger år kan det være svært at vælge i det store udvalg, der findes - og her finder du alt med Bamse, Kylling og Ælling. Vi har udvalgt det bedste legetøj og udstyr med Bamse, Kylling og Ælling til dit barn.

Vi har alle fulgt Bamse og Kylling i rigtigt mange år, og vi kender alle deres skønne historier, fortællinger og skøre sange fra børnetimen. De fleste børn elsker Bamse og Kylling, og vi har alle et forhold til Bamse, Kylling og Ælling. Hos os kan du købe alt det spændende legetøj og service med altid herlige Bamse og Kylling - og selvfølgelig også ælling!  Du finder alt lige fra puslespil, dukker og hånddukker til service, figurer og meget mere.

Alt vores legetøj er gedigent lavet og sikkert for barnet at lege med og med fokus på sanseoplevelser og leg, læring og udvikling, udfordring og holdbarhed, men også legetøj der er til at holde ud at se på. ... så er du på udkig efter legetøj, som udfordrer og udvikler dit barn - i ordentlig kvalitet - og med udgangspunkt i det kendte BørneTV program om Bamse og Kylling, så se vores store udvalg af produkter, der relaterer til Bamse og alle hans venner.

Vi har høje kvalitetskrav til al vores legetøj, som skal være i en kvalitet som kan holde til at blive leget med - din garanti for et godt valg af legetøj til dit barn.

Vi sælger kvalitetslegetøj til både private og institutioner, og institutioner kan købe med EAN-fakturering.

Vores butik er godkendt af e-handelsfonden - din garanti for en sikker nethandel.

Tabel  Liste 

pr. side
Sorter faldende

Tabel  Liste 

pr. side
Sorter faldende
TOYMASTER.dk v/ Danish Board Games ApS · 8464 Galten · Mobil: 31 39 74 40 kontakt@toymaster.dk
Alle rettigheder forbeholdes © 2012 · Design af: DigiCat Grafisk

TOYMASTER.DK er din legetøjsforretning på Nettet. Vi har alt i legetøj: drengelegetøj og pigelegetøj, brætspil, balancecykel og legekøkken mm.
Køb legetøj til gaver i vores online legetøjsforretning. Besøg shoppen og se udvalget af pigelegetøj og drengelegetøj.
Vi har gode tilbud på legetøj i vores online legetøjsbutik: Se f.eks. vores tilbud på brætspil, legekøkken, eventyrfigurer, tøjdyr, magnetlegetøj og balancecykel og meget mere...