Velkommen til TOYMASTER - din online legetøjsforretning

 

Top

Rubens Barn dukker

Rubens Barn dukker er lige til at kramme. Det er ægte Handmade Happiness!

Rubens Barn er en fantastisk serie af håndlavede og bløde dukker i høj kvalitet fra Sverige. De har nogle skønne personligheder, og er meget levende med deres store glade øjne og varme smil. Ingen af dukkerne er helt ens, da de er syet i hånden med håndbroderede detaljer.

Når et barn krammer Rubens Barn dukken eller bare har øjenkontakt med den, bliver det belønnet med en varm følelse og får lyst til at tage dig af dukken. Rubens Barn dukkerne er derfor rigtig gode at give til børn der skal være storesøster eller storebror. Børn leger helt naturligt med dukken som om den var et rigtigt barn. Rubens Barns dukker er med til at vække en naturlig glæde, omsorg og beskyttertrang hos børn.

Dukkerne kan maskinvaskes ved 30 grader og tøjet skal vaskes i hånden.

23 Varer

Sorter faldende
Sorter faldende

23 Varer

Sorter faldende
Sorter faldende

Vidste du også det om Rubens Barn dukkerne?

Rubens Barn er dukker med en naturlig tyngde og størrelse, som gør dem meget velegnede til både børneleg og rolleleg, men også til terapiformål f.eks. ved aktivering af demente. Dukkerne er op til 50 cm lange og vejer ca. 1000 g, og Rubens Barn dukker anbefales til børn over 2 år.

Rubens Barn er designet af den svenske billedkunstner, Ewa Jarenskrog, som formgav dem som særligt udtænkte pædagogiske legesager i 1995. Rubens Barn er navngivet efter Eva´s egen far, Ruben.

Rubens Barn har udviklet sig til en lang serie af dukker af forskellig etnisk herkomst, som vækker særlige følelser hos børn såvel som voksne.

Rubens Barns dukker har hver deres helt eget og personlige udtryk. De er intense og meget livagtige i deres udtryk, og derfor leger børn helt naturligt med Rubens Barn dukken, som om det var et rigtigt barn.

Rubens barn dukkerne er også oplagt til terapitræning i forbindelse med omsorg og sociale færdigheder, og derfor findes de flere steder i ældreplejen og i arbejdet med demente, da de finder en særlig ro i at sidde med disse dukker.
TOYMASTER.dk v/ Danish Board Games ApS · 8464 Galten · Mobil: 31 39 74 40 kontakt@toymaster.dk
Alle rettigheder forbeholdes © 2012