Velkommen til TOYMASTER - din online legetøjsforretning

 

Top

Kundeservice hos Toymaster

Pga. Covid-19 kan der være forsinkelser på levering. Vi beklager dette, men vi arbejder så hurtigt vi kan!

Kundeservicen hos Toymaster.dk er hurtig og nem at komme i kontakt med.

Ønsker du at kontakte os, kan du gøre det via vores servicetelefon eller pr. e-mail.

Vores servicetelefon er: 31 39 74 40. Du kan ringe til os i tidsrummet kl. 9.00-15.00 - men det er bedst, hvis du mailer til os.

Vores e-mail: kontakt@toymaster.dk – og vi tilstræber at svare dig indenfor 48 timer.

Vi rådgiver dig gerne om vores produkter, og du må gerne fortælle os om nye produkter, du mener vi skulle have i vores shop. Ligeledes må du også ringe eller maile til os, hvis du ønsker at reklamere over et produkt, du har købt hos os, eller hvis der er noget, vi kan gøre bedre. 

14 dage til at bytte en vare

Ønsker du af en eller anden grund at bytte en vare – f.eks. hvis varen er en gave, som modtageren ønsker at bytte – har du 14 dage til at ombytte varen – læs mere under: ”Vilkår”.

14 dages fortrydelsesret 

Har du fortrudt dit køb hos os, har du 14 dage til at returnere varen - læs mere under: ”Vilkår”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve, hvor vi fortæller dig om, hvad der sker i shoppen - nye produkter, gode tilbud, sjove og spændende aktiviteter, nye konkurrencer og meget mere. Du har her en enestående mulighed for at holde dig ajour med hvad der sker.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst til venstre. Vi glæder os til at holde dig opdateret.

Mød os på Facebook

Du kan også møde Toymaster på Facebook, hvor du kan "Synes godt om" os og deltage i mange sjove konkurrencer.

Konkurrencer

Vi har ofte konkurrencer med flotte gevinster, og vi udlodder gavekort, når vi når bestemte antal tilmeldte, men vi har også konkurrencer i løbet af året – enten enkeltstående eller i forbindelse med en højtid eller mærkedag.

Gode råd om let og sikker nethandel

 1. Kig altid efter e-mærket. Danske netbutikker med e-mærket er godkendt og kontrolleret af e-handelsfonden og skal leve op til en række skærpede krav.
 2. Har du betalt med betalingskort, kan banken tilbageføre pengene til din konto, hvis varen ikke dukker op,
 3. Når du bruger betalingskort til at betale med ved en handel på nettet, skal du kun oplyse kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode. 
 4. Afgiv aldrig betalingskortoplysninger via e-mail og afslør aldrig pinkoden til dit betalingskort
 5. Afgiv kun personlige oplysninger som navn, adresse og telefonnummer, når der er et logisk behov for det, eksempelvis ved bestilling af en vare, der skal fremsendes.
 6. Vær særlig kritisk, hvis sælger beder om oplysninger, sælger ikke umiddelbart har behov for, f.eks. CPR-nummer.
 7. Forhold dig ekstra kritisk, hvis et tilbud på nettet er for godt til at være sandt, f.eks. kæmpe rabatter eller prisnedslag.
 8. Undersøg, om forbindelsen på betalingssiden er sikker, når du skal betale. Se derfor efter en hængelåseller https i din browser, der betyder, at betalingsoplysningerne ikke kan læses af andre.
 9. Undersøg altid, hvem du handler med. På Forbrugerklagenævnets Firmatjek har du mulighed for at se de virksomheder, hvor Forbrugerklagenævnet har afgjort en sag, og hvor virksomheden ikke har efterlevet afgørelsen. Disse virksomheder bør du holde dig fra.
 10. På danske hjemmesider kan du kigge efter e-mærket. Netbutikker med e-mærket er godkendt og kontrolleret af e-handelsfonden og skal leve op til en række skærpede krav.
 11. I Danmark har du en række rettigheder, når du handler på nettet, f.eks. har du almindeligvis 14 dages fuld returret, når du handler i danske netbutikker. Husk altid at gemme kvitteringen, da den er nyttig, hvis der skulle opstå problemer.
 12. Både Konkurrencestyrelsen og Forbrugerstyrelsen og e-handelsesfonden har en gratis hotline, hvor du kan få hjælp. 
 13. Forbrugerklagenævnet behandler klager i forbindelse med e-handel, så her kan du henvende dig, hvis du vil klage over en vare eller en tjenesteydelse fra en online erhvervsdrivende.
 14. Vær opmærksom på, at hvis du køber varer af andre privatpersoner, f.eks. på et online brugtmarked, og overfører penge direkte til sælgeren, gælder der andre regler.TOYMASTER.dk v/ Danish Board Games ApS · 8464 Galten · Mobil: 31 39 74 40 kontakt@toymaster.dk
Alle rettigheder forbeholdes © 2012