Velkommen til TOYMASTER - din online legetøjsforretning

 

Top

Trælegetøj

Trælegetøj er naturligt legetøj til dit barn.

Vi har et stort udvalg i Kapla byggestave, og du finder desuden trælegetøj som:

  • puslespil
  • knoppuslespil
  • balancebrætter
  • byggeklodser
  • musikinstrumenter
  • spil i træ
  • tog og togbaner
  • biler og køretøjer

... og meget andet.

Se vores store udvalg af kvalitets trælegetøj til lave priser.

245 Varer

Sorter faldende
Sorter faldende

245 Varer

Sorter faldende
Sorter faldende

Altid et stort udvalg af trælegetøj.

Vi har alt fra puttekasser og knoppuslespil i træ til de helt små børn, til puslespil, biler og tog i træ til de lidt ældre.

Vores udvalg af trælegetøj er fra nogle af de førende legetøjsproducenter som Legler og Krea. Du er derfor altid sikret at dit trælegetøj fra TOYMASTER.dk er i bedste kvalitet, og at det holder til mange timers leg.

Alt vores trælegetøj har gennemgået strenge kvalitets tests og lever op til de hårde krav, som vi har til vores legetøj her på TOYMASTER.dk, der omhandler både kvalitet og sikkerhed.

Vores trælegetøj er uden skadelige stoffer.

Hos TOYMASTER.dk finder du en skøn blanding af både nye og moderne former for sundt legetøj til børn, men også de mere klassiske former for legetøj såsom udvalget af trælegetøj, som du finder på denne side af vores online webshop.

Nogle former for legetøj såsom trælegetøj går ganske enkelt aldrig af mode, og træ er stadig et af de foretrukne materialer, når det kommer til fremstillingen af gedigent legetøj til især helt små børn. Det er fordi træ er et naturligt og sundt materiale, der er let at bearbejde og forme til sjove former for trælegetøj, der passer til børn i alle aldre.

Størrelsen på udvalget af trælegetøj i denne kategori vidner om, hvor anvendt og populært træ er som materiale, når det kommer til fremstillingen af legetøj til børn i alle aldre.

Vores udvalg af trælegetøj er meget alsidigt, fordi vi forhandler trælegetøj til både helt små og lidt større børn. Meget af vores trælegetøj er dekoreret med søde og ofte velkendte motiver og figurer såsom Bamse og Kylling eller Kaj og Andrea.

Det er vores erfaring, at børn glæder sig over motiver og figurer, som de kan genkende og er begejstrede for, når de skal lege med trælegetøjet.

Alt trælegetøjet her hos TOYMASTER.dk er tydeligt mærket med, hvilken aldersgruppe det henvender sig til. Det er fordi hensynet til barnets sikkerhed samt udvikling igennem legen er vigtigt - legetøjet skal være alderssvarende.

Babyer og småbørn skal uden risiko kunne putte trælegetøjet i munden.

Alle børn skal føle sig udfordret og underholdt. Derfor skal trælegetøjet have sjove detaljer og give mange muligheder, som de kan bruge i deres lærerige lege.

Vores udvalg af trælegetøj her hos TOYMASTER.dk er til dig, der som forælder gerne vil give dit barn det bedste af det bedste, når det kommer til legetøj. Hos os slipper du for besværet med at skulle undersøge legetøjets oprindelse, idet vi kun samarbejder med sikre og anerkendte navne når vi køber ind til vores flotte udvalg af klassisk, men moderne trælegetøj til børn i alle aldre.

Vores gode service og hurtige levering sikrer, at du modtager trælegetøjet hurtigst muligt efter bestilling.
TOYMASTER.dk v/ Danish Board Games ApS · 8464 Galten · Mobil: 31 39 74 40 kontakt@toymaster.dk
Alle rettigheder forbeholdes © 2012