Velkommen til TOYMASTER - din online legetøjsforretning

 

Top

Bamse, Kylling & Ælling

Bamse, Kylling & Ælling

Den aller go´este Bamse og hans venner, Kylling og Ælling

Vi har alle fulgt Bamse og Kylling i rigtigt mange år, og vi kender alle deres skønne historier, fortællinger og skøre sange fra børnetimen. De fleste børn elsker Bamse og Kylling, og vi har alle et forhold til Bamse, Kylling og Ælling.

Vi har udvalgt det bedste legetøj og udstyr med Bamse, Kylling og Ælling til dit barn. Hos os kan du købe alt det spændende legetøj og service med altid herlige Bamse og Kylling. Du finder alt lige fra puslespil, dukker og hånddukker til service, figurer og meget mere.

Alt vores legetøj er gedigent lavet og sikkert for barnet at lege med og med fokus på sanseoplevelser og leg, læring og udvikling, udfordring og holdbarhed, men også legetøj der er til at holde ud at se på. ... så er du på udkig efter legetøj, som udfordrer og udvikler dit barn - i ordentlig kvalitet - og med udgangspunkt i det kendte BørneTV program om Bamse og Kylling, så se vores store udvalg af produkter, der relaterer til Bamse og alle hans venner.

Du kan trygt slippe Bamse, Kylling og Ælling løs med vore legetøj og service med de kendte venner, da alle vores Bamse, Kylling og Ælling produkter op til vores skrappe krav om kvalitet og sikkerhed.

39 Varer

Sorter faldende
Sorter faldende

39 Varer

Sorter faldende
Sorter faldendeTOYMASTER.dk v/ Danish Board Games ApS · 8464 Galten · Mobil: 31 39 74 40 kontakt@toymaster.dk
Alle rettigheder forbeholdes © 2012