Velkommen til TOYMASTER - din online legetøjsforretning

 

Top

TØJDYR

Hvis du er til søde og bløde bamser, plysdyr, beanbags og tøjdyr, så er det værd at tjekke vores store udvalg af bamser, bean bags og andre tøjdyr. Alle vores plysdyr og andre tøjdyr kan du finde til rigtig gode priser og vi er sikre på, der findes en ny bedste ven til netop dit barn eller barnebarn iblandt alle vores søde og lækre krammere.

Alle vores bamser er selvfølgelig CE godkendte, så du kan trygt lade dine børn og børnebørn lege med deres yndlingsbamser uden at skulle tænke på farlige stoffer.

Hos TOYMASTER.dk finder du et stort udvalg af tøjdyr, sovedyr og krammedyr til børn fra 0-9 år, der stimulerer barnets udvikling og inspirerer til leg.

230 Varer

Sorter faldende
Sorter faldende

230 Varer

Sorter faldende
Sorter faldende

Plysdyr og tøjdyr inspirerer til masser af leg og skaber samtidig gode rammer for tryghed. Er dit barn helt vild med bamser fra Disney kan du finde mange af de klassiske Disney plysdyr som f.eks. en Anders And beanbag, elefantungen Junior plysdyr fra Junglebogen eller måske en Dumbo tøjdyr? Eller kan din søn eller datter bedre lide Ice Age 3-figurerne, så finder du Sid, Manny, Ellie eller de to egern Scrat og Scratte hos os. Måske er det den elskede fisk Nemo fra Disney-filmen Find Nemo.

Vi har altid de gamle klassiske Disney og Krea dukker på lager som fx. Kængubarnet, Kaj og Andrea, Bamse, Kylling og Ælling, og selvfølgelig også Anna og Lotte eller de vilde og naturtro tøjdyr fra Nature Planet.
TOYMASTER.dk v/ Danish Board Games ApS · 8464 Galten · Mobil: 31 39 74 40 kontakt@toymaster.dk
Alle rettigheder forbeholdes © 2012